Totaalvers trakteert Humanitas op gebakjes

Wat een geweldig mooi gebaar! Vandaag trakteerde Totaalvers in samenwerking met De Jong Diepvries de cliënten én zorgcollega’s van Humanitas op een heerlijk gebakje. Bij elkaar werden er meer dan 3.000 mini wenergebakjes uitgedeeld.

Op onze locatie de Wende namen Monique Berkhout en bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk van Stichting Humanitas de eerste paar dozen gebakjes in ontvangst die Martin van der Leer van Totaalvers persoonlijk langs kwam brengen. “Met deze gebakjes willen wij alle cliënten en medewerkers van Humantas een hart onder de riem steken in deze zo lastige tijd. Jullie zijn kanjers,” zei Van der Leer. “Op ons beurt zijn wij Totaalvers, een partij waar wij al meer dan 10 jaar mee samenwerken rond eten en drinken, enorm dankbaar voor dit mooie gebaar,” was de reactie van Gijsbert van Herk. Ook op andere locaties van Humanitas worden deze dagen dozen met gebakjes gebracht.