Dát is de dikke plus van dit werk

RegioPlus, het samenwerkingsverband van de veertien regionale werkgeversorganisaties, plaatste deze week op hun website een dubbel-interview met Bas Saris (helpende bij stichting Elde en Maasduinen) en onze bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk.

Bas ging via Extra handen voor de zorg weer aan de slag in de zorg, na acht jaar in Italië gewoond te hebben. Gijsbert stond, samen met werkgeversorganisatie Transvorm in Brabant, aan de wieg van Extra handen voor de zorg en zag de behoefte vanuit zorg- en welzijnsorganisaties in de eerste golf en tweede golf veranderen. Bas en Gijsbert delen allebei hun eigen ervaringen met Extra handen voor de zorg.

Lees het interview hier: https://regioplus.nl/de-dankbaarheid-van-mensen-dat-is-de-dikke-plus-van-dit-werk/

Als bedrijf Humanitas ondersteunen? Zie ook handenvanhumanitas.nl