Bekend Rotterdam geeft zorg steuntje in de rug

Bekende en onbekende Rotterdammers hebben zich verenigd in een hartverwarmende video voor zorgmedewerkers in de regio. De gezamenlijke boodschap is helder: bedankt en houd vol. Deze speciale videoboodschappen zijn zondag 10 januari gelanceerd bij de regionale omroep Rijnmond in het televisieprogramma Aardig Onderweg Award – coronaspecial. Leuk dat ook bekende Rotterdammer Joris Lutz, die ook zijn medewerking verleent aan onze online nieuwjaarsbijeenkomst 14 januari, hieraan heeft meegewerkt.

Kijk hier de compilatievideo met o.a. Joris Lutz, Jandino, Hugo Borst, Derek Otte en Ryanne van Dorst.

Aflevering 4 van het televisieprogramma Aardig Onderweg Award – coronaspecial, is te zien op zondag 17 januari om 17.10 uur via www.rijnmond.nl en TV Rijnmond (Ziggo kanaal 30, KPN kanaal 513).

Kijk hier de eerste afleveringen van de Aardig Onderweg Award – coronaspecial.