Bekijk de bijzondere aftrap van het nieuwe jaar van Stichting Humanitas

Op donderdag 14 januari organiseerde Stichting Humanitas een digitale aftrap van het nieuwe jaar voor de medewerkers en vrijwilligers van Stichting Humanitas. Het werd een live gestreamde online uitzending waarbij de presentatoren Sander de Kramer en Joris Lutz mooie gesprekken voerden met de Humanitas bestuurders Gijsbert van Herk en Ellis Kastelein en met Nederlands bekendste pianiste Iris Hond.

Er werd gesproken over de kwetsbare Rotterdammers en over het geweldige werk dat de medewerkers en vrijwilligers van Humanitas dag-in-dag-uit voor de zorg voor deze mensen doen. Maar ook over de vele plannen die in ontwikkeling zijn met veel ambitie op terrein van zorg, vastgoed en het aantrekken van medewerkers. Deze gesprekken werden afgewisseld met prachtige muziek gespeeld door Iris Hond, mooie beelden van het afgelopen jaar, een prachtig gedicht door Derek Otte en een steun in de rug door wethouder Sven de Langen.

De hele uitzending is hier te bekijken:https://channel.royalcast.com/stichtinghumanitas/#!/stichtinghumanitas/20210114_1