Mee met Angelo en Said op de ‘coronabakfiets’ in Hillesluis/Feijenoord.

OPEN Rotterdam liep een dagje mee met jeugdcoach Angelo en wijkadviseur Said van Humanitas Welzijn op hun rondje in de wijk Hillesluis met de coronabakfiets. Drie keer in de week staat de coronabakfiets op verschillende plekken in de wijken van het gebied Feijenoord. Deze bakfiets is in het leven geroepen, omdat de Huizen van de Wijk gesloten zijn. Om toch in contact te blijven met de bewoners en om hulp te kunnen blijven bieden gaan medewerkers van Humanitas met deze duidelijk herkenbare bakfiets en hesjes de straat op. Zij beantwoorden allerlei vragen en laten mensen weten hoe ze in deze tijd geholpen kunnen worden. En de jeugd wordt verteld waar en wanneer ze deze dagen mee kunnen doen met leuke activiteiten.

Dit keer stonden Angelo en Said voor de deur van het Huis van de Wijk de Hillevliet in Hillesluis, waar op dit moment ook de Corona Testbus staat, waar je je gratis kunt laten testen op Corona.

Wil je weten waar Stichting Humanitas jou bij kan helpen? Kijk dan eens op: https://www.magievanfeijenoord.nl/hulp of bel met je hulpvraag gratis naar 0800-4002090.