Stichting Humanitas tekent contract met Entrace

Stichting Humanitas is per 10 januari een samenwerking gestart met Entrace. Humanitas heeft namelijk als doel gesteld om sneller en beter inzichtelijk te maken wie de kwetsbare Rotterdammer is, wat zijn/haar zorgvraag is en hoe het aanbod vanuit Humanitas hierop aan kan sluiten.

De intuïtieve applicatie die Entrace ontwikkeld heeft helpt hierbij. Bovendien biedt de applicatie ondersteuning in het beheer van de wachtlijsten. Zo kunnen in de toekomst de lege bedden binnen de verpleeghuizen van Humanitas sneller en beter gevuld worden. Maar ook zal met dit systeem meer stuurinformatie tot stand komen om de kwetsbare Rotterdammer in de toekomst te kunnen blijven helpen. De samenwerking tussen Humanitas en Entrace werd door middel van een teams-meeting geformaliseerd door Ellis Kastelein, 22 graden en Entrace.

Zie hier de ondertekening online: