Achter de Schermen: Door2Door

In de reeks ‘Achter de schermen’, volgen we onze bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk bij zijn ronde langs verschillende locaties van Stichting Humanitas. Op deze manier zien we waar onze collega’s elders werkzaam zijn en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Dit keer spraken we Gijsbert bij Door2Door.

Gijsbert vertelt over het belang van dit informatie- en dienstencentrum voor sekswerkers die werken of wonen in regio Rotterdam en over hoe in Corona-tijd deze doelgroep wordt geholpen. Daarnaast hebben we het over de status van Corona binnen Humanitas en het vaccineren van bewoners en medewerkers. Maar ook over de certificering van het Kwaliteitsmanagement systeem en over de ambities van Humanitas bij komende aanbestedingen voor o.a. welzijn, huishoudelijke ondersteuning en de WMO.