Leven Lang Leven

De ouderenzorg staat onder enorme druk. Daarom moet we blijven vernieuwen en innoveren. Maar hoe doe je dit? In opdracht van het ministerie van VWS werd het pioniersprogramma Leven Lang Leven ontwikkeld. Wij vinden: de beste ideeën komen van de mensen die het dichtst op het vraagstuk zitten. Zijn jullie benieuwd welke ideeën er leven binnen jullie organisatie? Op de werkvloer, bij cliënten, naasten of andere betrokkenen? Wij halen ze naar boven en bieden een op maat gemaakt pioniersprogramma, zodat er in jullie organisatie met plezier wordt gewerkt aan een toekomstbestendige zorg. 

Gijsbert van Herk, voorzitter Raad van Bestuur van Stichting Humanitas is een van de ambassadeurs van Leven Lang leven. Daarom delen we deze oproep (ook) via het Humanitas netwerk.

Lees meer: https://levenlangleven.nu/nieuws/betrokken-bij-de-zorg-deel-jouw-idee-voor-een-betere-ouderenzorg/