Roze Salon en Roze Café van Humanitas

Stichting Humanitas biedt een ontmoetingsplek aan ouderen die homoseksuele, lesbische, biseksuele en/of transgender (LHBT) gevoelens hebben of LHBT zijn. In de Roze Salon (Bergweg) en in het Roze Café (Hoogvliet) kunnen ouderen elkaar op een prettige manier ontmoeten en zich op hun gemak voelen. Een plek voor ontmoeting en gezelligheid, maar ook voor het bespreken van allerlei (actuele) thema’s waaronder zingeving. We maakten hier dit filmpje over.

Herkent u zich hierin? Bent u nieuwsgierig of heeft u interesse? Kom gezellig een keertje binnenlopen (entree is gratis) bij:

Roze Café: Rotterdam Hoogvliet, Marthalaan 2, iedere zondag van 13.00 tot 16.00 uur

Roze Salon: Rotterdam Noord, bergwegplantsoen 390, iedere vrijdag van 16.00 tot 19.00 uur

Aanmelden vooraf verplicht, tel: 06 – 12 51 31 87

De koffie, thee of een drankje staan klaar!

Humanitas heeft in en om Rotterdam zo’n 14 locaties van waaruit we dagbesteding uitvoeren. Heeft u interesse?

Neem dan contact op met onze klantenservice, 010 271 38 00 of klantenservice@stichtinghumanitas.nl