Dubbel feest bij de kapsalon van Akropolis

Vandaag, woensdag 3 maart, was het dan eindelijk zover, de kapsalons mochten weer gaan starten. Deze mededeling van het kabinet werd met veel enthousiasme ontvangen en niet alleen door de kappers zelf maar ook door alle cliënten die hard toe zijn aan een fatsoenlijke knipbeurt of andere kappersbehandeling.
 
Tegelijkertijd is Jolande Nonnekes, als nieuwe ondernemer in Humanitas Akropolis gestart in de kapsalon, met de klinkende naam Kopzorg-010, dubbel feest dus!
 
De feestelijke openingshandeling van de nieuwe salon werd, in het bijzijn van Gijsbert van Herk, voorzitter van de Raad van Bestuur van Humanitas, verricht door mevrouw De Jong, cliënt van de tiende etage.
 
In verband met nog geldende coronamaatregelen kunt u op dit moment alleen nog op afspraak bij de kapster terecht. Daarnaast wordt u verzocht zich te laten registreren. Deze registratiegegevens zijn nodig ten behoeve van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.
Ook is het dragen van een mondmasker verplicht voor zowel de kapster als de cliënt.
 
Kapsalon Kopzorg-010 is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Voor het maken van een afspraak is Jolande te bereiken via 06 – 43 28 71 27 of per mail: kopzorg-010@outlook.com.