Achter de schermen… bij Thuisplusflat IJsselburgh

In de reeks ‘Achter de schermen’, volgen we onze bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk bij zijn ronde langs verschillende locaties van Stichting Humanitas. Op deze manier zien we waar onze collega’s elders werkzaam zijn en wat de laatste ontwikkelingen zijn. In deze vlog spreken we Gijsbert bij de Thuisplusflat IJsselburgh in de Beverwaard.

Op 31 maart tekende Gijsbert samen met Richard Sitton, bestuursvoorzitter van Woonbron, de samenwerkingsovereenkomst voor deze Thuisplusflat waar beide organisaties nog nauwer samenwerken dan anders. Daarnaast vertelt hij over het aan de andere kant van de rivier gelegen IJsselzicht en over de start van de ouderenhub in de Gerard Goossenflat. En tot slot hebben we het uiteraard over de status van Corona binnen Humanitas.