‘Verhalen van Humanitas’…  bij de Leeuwenhoek

We starten deze week met een nieuwe serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’. In deze nieuwe serie gaat onze bestuurder Ellis Kastelein elke twee weken in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Omdat bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk deze week de organisatie verlaat, spreekt Ellis met hem bij zijn laatste en haar eerste vlog. Het gesprek vindt plaats in de Leeuwenhoek en gaat uiteraard over zijn afscheid, maar ook over deze voor hem bijzondere plek en over de plannen die er zijn voor innovatie van zorg op de Leeuwenhoek. Tot slot spreek Gijsbert zijn dank uit naar alle medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen bij Stichting Humanitas.