Vlog ‘Verhalen van Humanitas’… bij de Facilitaire Dienst

In de nieuwe serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaat bestuurder Ellis Kastelein elke twee weken in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Ellis neemt in deze eerste vlog letterlijk een kijkje in de keuken bij Jelle van Cortenberghe. Na 28 jaar werken bij Stichting Humanitas voelt dit als zijn familie. De naderende uitbesteding van de centrale keuken gaat hem dan ook aan het hart. Daarnaast spreekt Ellis met Dennis Faas, manager van de Facilitaire Dienst. Hij vertelt over de ontwikkelingen in zijn team en over de enorme uitdaging die zij hadden om het afgelopen jaar voor alle collega’s persoonlijke beschermingsmiddelen aan te leveren.