Vlog ‘Verhalen van Humanitas’ … bij Handen van Humanitas

In de nieuwe serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaat onze bestuurder Ellis Kastelein elke twee weken in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Ellis staat in deze vlog midden in de stad en gaat in gesprek met Nicole van Namen van Handen van Humanitas. Met dit initiatief wordt namelijk de verbinding gezocht met de stad en de ondernemers van de stad die ieder op hun eigen manier een steentje willen bijdragen aan de ondersteuning van de kwetsbare Rotterdammer. Vervolgens spreekt Ellis met zo’n helpende hand, namelijk met Lot Defoort van De Bijenkorf. Lot vertelt over waarom deze samenwerking ook bij De Bijenkorf past en over de actie van nu waarbij 130 kledingsets beschikbaar gesteld worden voor de medewerkers van Humanitas.