Vlog ‘Verhalen van Humanitas’#3

Vlog ‘Verhalen van Humanitas’ … over de samenwerking tussen GGZ en Zorg met Verblijf

In de nieuwe serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaat onze bestuurder Ellis Kastelein elke twee weken in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Ellis staat in deze vlog bij onze prachtige locatie De Steenplaat in Rotterdam-Zuid, met uitzicht over de Maas. Op deze plek wordt zowel zorg met verblijf aan ouderen geboden alsmede aan de GGZ-doelgroep. Ellis praat hierover met GGZ-Manager Anouk Vlasblom en manager Zorg met Verblijf Erwin Spaans. Het gaat ook over de verdere plannen voor de GGZ-zorg op deze en andere locaties zoals De Leeuwenhoek en straks op de Laan van Oud-Kralingen. En over de mooie samenwerking met o.a. Antes en de huisartsen in de buurt.