Vlog ‘Verhalen van Humanitas’ … bij het team Infectie Preventie

In de nieuwe serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaat onze bestuurder Ellis Kastelein elke twee weken in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Ellis is vandaag midden in de stad en loopt vanaf het Centraal Station over de Kruiskade naar De Leeuwenhoek. Onderweg spreekt zij met Jolande Nelson, de Deskundige Infectie Preventie over het belang van dit werk binnen een organisatie als Stichting Humanitas. Niet alleen ten tijde van Corona. Vervolgens spreekt zij met Ramon de Man, de Contactpersoon Infectie Preventie in De Leeuwenhoek, over o.a. de uitbraakoefening die deze dag plaatsvond en de uitrol van het protocol naar collega’s.