Vlog ‘Verhalen van Humanitas’… maak kennis met onze nieuwe bestuurder Joost Zielstra

In de nieuwe serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaat onze bestuurder Ellis Kastelein (en hierna ook Joost) elke twee weken in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Ellis gaat in deze vlog in gesprek met onze nieuwe bestuurder Joost Zielstra. Om hem beter te leren kennen heeft ze Joost gevraagd om met elkaar langs plekken in Rotterdam te gaan die voor hem een bijzondere betekenis hebben. Ze starten bij Hotel New York Rotterdam, gaan met de watertaxi naar Euromast Rotterdam en lopen van daar naar de Erasmusbrug. Joost vertelt het verhaal bij deze plekken maar ook over wie hij is, wat de stap naar Humanitas voor hem betekent en wat we kunnen verwachten.