Vlog ‘Verhalen van Humanitas’ … over het Werken bij Humanitas.

In de serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaan onze bestuurders Ellis Kastelein en Joost Zielstra in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Dit is de eerste vlog die Joost zelf doet. Joost is bij de locatie Akropolis en spreekt daar met HR-manager Mira Faas en HR-adviseur Sabine Dingjan over het Werken bij Humanitas. Het gaat daarbij over wat ons als collega’s bindt en wat Humanitas biedt om collega’s “succesvol ouder te laten worden” bij Humanitas. Wat daarmee bedoeld wordt zie je in deze vlog!

Ook heeft Joost een heel mooi gesprek met drie collega’s – met verschillende functies en achtergronden – over hun ervaring met het Werken bij Humanitas.