Vlog ‘Verhalen van Humanitas’ … over het Vrijwilligerswerk

In de serie vlogs, genaamd ‘verhalen van Humanitas’, gaan onze bestuurders Ellis Kastelein en Joost Zielstra in gesprek met medewerkers van Stichting Humanitas. Dit om de mooie verhalen op te halen binnen alle disciplines die de organisatie kent en uit waardering voor alle collega’s.

Dit keer is Ellis op bezoek bij onze collega’s aan de Pieter de Hooghweg. Vanuit deze locatie wordt het vrijwilligerswerk gecoördineerd. Ellis spreekt hier met Astrid Arts, die de vrijwilligersprojecten aanstuurt. Samen hebben ze het over het soort van vrijwilligerswerk dat gedaan wordt, over de relatie met de Vereniging Humanitas en over o.a. de professionele aansturing en aansluiting in de overige teams van Humanitas.

Vervolgens spreekt Ellis ook nog met drie vrijwilligers zelf over hun motivatie om dit vrijwilligerswerk te doen en waarom juist bij Stichting Humanitas.