Berberishof

Informatie

Ja! Ik heb het goed naar mijn zin in de Berberishof

Een veilige en geborgen omgeving. Kleinschalig en gezellig, zoals thuis. Dat is De Berberishof, een klein wooncomplex in het groene en rustige Schiebroek. Heeft u door dementie zorg en persoonlijke aandacht nodig? Dan vindt u bij De Berberishof een nieuw thuis. Met dag en nacht zorg en hulp binnen handbereik.

Uw eigen kamer
De Berberishof is een ruim en licht gebouw met zes groepswoningen, midden in de groene wijk Schiebroek. Modern én gezellig ingericht. U heeft uw eigen kamer, en deelt de sfeervolle woonkamer met 5 tot 7 medebewoners. Zo heeft u een eigen plek, en woont u toch samen in een huiselijke omgeving. Vanuit de woning bent u zo in de tuin, waar u kunt genieten van een mooie zomerse dag.

Wonen en leven zoals thuis
Ons team van vaste medewerkers staat dag en nacht voor u klaar. Met persoonlijke zorg en aandacht. Zij betrekken uw familie ook bij het reilen en zeilen in de Berberishof. Uw familie is ook altijd van harte welkom om op bezoek te komen en mee te draaien. Te doen wat ze normaal bij u thuis ook doen. Een kopje koffie drinken, samen puzzelen of even naar de markt. Dat maakt de Berberishof tot een geborgen en gezellige woonomgeving.

Comfortabel en gezellig
Schiebroek heeft een dorps karakter, en ligt direct tegenover het Schiebroekse park. Pal naast de Berberishof ligt de Schiebroekse Parkflat. Daar vindt u een kapper en een restaurant.

Met alle zorg die u nodig heeft
In de Berberishof kunt u gaan en staan waar u wilt. En u bent toch veilig, omdat de voordeur niet automatisch open staat. Verder kunt u rekenen op alle medische zorg die u nodig heeft. Een vast team van specialisten staat voor u klaar als dat nodig is; een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, tandarts, psycholoog, gedragsdeskundige of geestelijk verzorger. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. De klantadviseur van Humanitas denkt graag met u mee over wat voor u, in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning die bij u past.

Past De Berberishof bij u?
U kunt wonen in De Berberishof als u te maken heeft met dementie. Hiervoor is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet Langdurige Zorg (Wlz), zorgzwaartepakket 5 of 7 met BOPZ. U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Vaak betaalt u wel een eigen bijdrage. Heeft u vragen over de indicatie of de kosten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Kom gerust eens langs!
Wilt u zelf ervaren of u zich in De Berberishof thuis voelt? Kom gerust eens langs, alleen of samen met uw familie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

Faciliteiten

  • Uw eigen kamer
  • Een geborgen en veilige groepswoning
  • Activiteiten die bij u passen
  • Restaurant in het naastgelegen woongebuw Schiebroekse Parkflat
  • Gezamenlijke binnentuin

Services

  • Dagelijks vers gekookte maaltijden
  • Zorg die bij u past

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Adres: Berberisweg 332, 3053 PJ Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
Fax: 010 – 278 02 98
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

berberishof_groot

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.