De Kristal

Informatie

Ja! In de Kristal woon ik prettig
Een gastvrije en groene omgeving. Waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. De Kristal is een mooi wooncomplex in de Rotterdamse wijk Nesselande. De appartementen voor zelfstandige bewoning in De Kristal worden verhuurd door de Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR). Humanitas levert thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning in het wooncomplex.

Kleinschalig wonen De Paden
Kunt u door lichamelijke klachten of dementie niet langer in uw eigen huis blijven wonen? Ook dan vindt u in De Kristal een comfortabel thuis. Stichting Humanitas heeft en een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met dementie: de Paden.
De Kristal biedt comfortabele woonruimte als u meer zorg en hulp nodig heeft door dementie. Hier kunt u prettig wonen in uw eigen appartement, met uw eigen voordeur, en uw eigen spullen. In de Kristal woont u met de – gespecialiseerde – zorg die ú nodig heeft. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw leven zo fijn mogelijk te maken. Het is tenslotte uw thuis.

Om te wonen in De Paden is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz). U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u vragen over indicaties of kosten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zijhelpen u graag verder.

Gezellige en groene omgeving
Het multifunctionele wijkcentrum in de Kristal biedt u – en de bewoners in de wijk – veel gezelligheid. U hoeft zich geen moment te vervelen. En wilt u erop uit? U kunt heerlijk wandelen langs de boulevard of in de natuur. Uw dagelijkse boodschap doet u gemakkelijk in het winkelcentrum in de buurt. En ook de snelweg en het openbaar vervoer zijn vlakbij. Zo bent u in een mum van tijd waar u wilt zijn.

Meer informatie of bezoek
Wilt u zelf ervaren of u zich in de Kristal thuis voelt? Maak dan een afspraak met een Humanitas klantadviseur voor meer informatie of een bezoek. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 – 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

Daarom: wonen in de Kristal

  • De privacy van uw eigen appartement.
  • Wonen in het groen, vlakbij de stad.
  • Verzekerd van goede zorg.
  • Uw huisdier is ook welkom.
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Korfoepad 233 (eerste etage) / 261 (tweede etage), 3059 XD Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: klantenservice@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_kristal

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.