Gerard Goosenflat

Informatie

 

Ja! Ik woon graag in de Gerard Goosenflat.

Een gastvrije omgeving. Waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. De Gerard Goosenflat is een levendig wooncomplex in het Rotterdamse Prins Alexander, gelegen in een rustige woonwijk met veel groen. Wilt u zelfstandig wonen, met of zonder zorg? Dat kan in één van de huur- of koopappartementen. En kunt u door dementie niet langer in uw eigen huis blijven wonen? Ook dan vindt u bij de Gerard Goosenflat een comfortabel thuis. Voor iedereen is alle zorg en hulp binnen handbereik.

Faciliteiten

 • Restaurant met terras en tuin
 • Gezellige bar
 • Kapper en schoonheidsspecialist
 • Wijkvoorzieningen: clubs, activiteiten, fysiotherapie en tandarts

Services

 • Persoonlijk alarmsysteem in uw appartement
 • Zelfstandig wonen met voorzieningen in de directe nabijheid
 • U kunt er blijven wonen, ook als u in de toekomst (meer) zorg nodig heeft
 • Begane grond met ruim aanbod aan activiteiten en voorzieningen
 • Huis van de wijk
 • Vriendelijk en deskundig personeel
 • Uw huisdier mag mee
 • Een gezellig winkelcentrum in de buurt
 • Metro op loopafstand
 • Vlakbij Rottemeren, Alexandrium, snelweg

Een comfortabel appartement
De Gerard Goosenflat is een wooncomplex in de wijk Ommoord, vlakbij het water van de Rotte en de Rottemeren. Met verschillende woonvormen bij elkaar. Zo kunt u hier comfortabel wonen in uw eigen huur- of koopappartement. U heeft uw eigen thuis mét alle voorzieningen binnen handbereik. En u bent verzekerd van de juiste zorg dichtbij. Een prettig idee.

Uw eigen plek
De Gerard Goosenflat biedt ook een veilige en geborgen plek als u te maken heeft met dementie. Hier kunt u prettig wonen in uw eigen appartement, met uw eigen voordeur en uw eigen spullen. In de Gerard Goosenflat woont u met de – gespecialiseerde – zorg die ú nodig heeft. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw leven zo fijn mogelijk te maken. Het is tenslotte uw thuis.

Gezellige en mooie omgeving
Met uw familie een hapje of drankje doen in de gezellige bar of het restaurant. Misschien even naar de kapper. Van de zon genieten in de tuin, of gezellig met anderen een praatje maken in het ontmoetingscentrum. U hoeft zich geen moment te vervelen in de Gerard Goosenflat. En wilt u erop uit? De Rottemeren zijn dichtbij, u kunt heerlijk wandelen in de omgeving. Of naar hartenlust winkelen in winkelcentrum Hesseplaats of Alexandrium. En: de snelweg en het openbaar vervoer zijn vlakbij. Zo bent u in een mum van tijd waar u wilt zijn.

Met alle zorg die u nodig heeft
Natuurlijk kunt u bij de Gerard Goosenflat rekenen op alle zorg die u nodig heeft. Of u dat op dit moment wenst, of alvast verzekerd wil zijn van de juiste zorg dichtbij. Of het nu gaat om thuiszorg, of bijvoorbeeld palliatieve zorg. Ons team van deskundigen helpt u graag. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. Voor nu of later. De klantadviseur denkt graag met u mee over wat voor u, in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning die bij u past.

Past de Gerard Goosenflat bij u?
U kunt zelfstandig wonen in de Gerard Goosenflat, in uw eigen huur- of koopappartement. Wilt u daarbij gebruikmaken van thuiszorg? Dan is hiervoor een indicatie nodig of u kunt dit particulier regelen.
Ook als u te maken heeft met lichamelijke beperkingen of dementie, kunt u wonen in de Gerard Goosenflat. Hiervoor is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz). U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u vragen over indicaties of kosten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Kom gerust eens langs!
Wilt u zelf ervaren of u zich in de Gerard Goosenflat thuis voelt? Kom gerust eens langs, alleen of samen met uw familie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.
Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

Daarom: wonen in de Gerard Goosenflat

 • De privacy van uw eigen appartement.
 • Stads wonen, met water en groen dichtbij.
 • Verzekerd van goede zorg, nu of straks.
 • Uw huisdier is ook welkom.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres:Thomas Mannplaats 150, 3069 NE Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_gerardgoosen

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.