Het Terras aan de Maas

Informatie

 

Ja! Ik woon graag in Terras aan de Maas

Een gastvrije en mooie omgeving. Waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. Terras aan de Maas is een modern wooncomplex, prachtig gelegen aan de Maas in Spijkenisse. Wilt u zelfstandig wonen met of zonder zorg? Dat kan in één van de huurappartementen. En kunt u door lichamelijke klachten of dementie niet langer in uw eigen huis blijven wonen? Ook dan vindt u bij Terras aan de Maas een comfortabel thuis. Voor iedereen is alle zorg en hulp binnen handbereik.

Een comfortabel appartement
Terras aan de Maas is een levendig nieuw wooncomplex in Spijkenisse. Met maar liefst 27 verdiepingen, een prachtig uitzicht over de Maas en verschillende woonvormen bij elkaar. Zo kunt u hier comfortabel wonen in uw eigen ruime en lichte huurappartement. Uw eigen thuis, mét alle voorzieningen binnen handbereik. En u bent verzekerd van de juiste zorg dichtbij. Een prettig idee.

Uw eigen plek
Terras aan de Maas biedt ook comfortabele woonruimte als u meer zorg en hulp nodig heeft, door lichamelijke klachten of dementie. Hier kunt u prettig wonen in uw eigen appartement, met uw eigen voordeur en uw eigen spullen. Of: een tijdelijk thuis vinden, bijvoorbeeld als u komt revalideren. In Terras aan de Maas woont u met de – gespecialiseerde – zorg die ú nodig heeft. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw leven zo fijn mogelijk te maken. Het is tenslotte uw thuis.

Levendig en gezellig
Met uw familie een hapje of drankje doen in de brasserie. Misschien even naar de kapper. Tot rust komen in het mindfulnesscentrum of gezellig met anderen een spelletje doen in het ontmoetingscentrum. U hoeft zich geen moment te vervelen in Terras aan de Maas. En wilt u erop uit? De oevers van de Maas lenen zich prima voor wandelingen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar het winkelcentrum in de buurt. En: de metro is op loopafstand. Zo bent u in een mum van tijd waar u wilt zijn.

Met alle zorg die u nodig heeft
Natuurlijk kunt u bij Terras aan de Maas rekenen op alle medische zorg die u nodig heeft. Of u het op dit moment nodig heeft, of alvast verzekerd wil zijn van de juiste zorg dichtbij. Of het nu gaat om thuiszorg, of bijvoorbeeld palliatieve zorg. Ons team van medische en paramedische deskundigen helpt u graag. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Terras aan de Maas in het kort

Faciliteiten

 • Eigen appartement
 • Brasserie en Mangerie
 • Ruim aanbod aan activiteiten
 • Gezondheidscentrum
 • Informatiepunt over zorg, welzijn en wonen
 • Fitnessruimte
 • Mindfulnesscentrum
 • Kinderdagverblijf
 • Kapper

Services

 • Dagelijkse maaltijdservice
 • Persoonlijk alarmsysteem in uw appartement
 • Hulp van de huismeester bij kleine klusjes

Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. Voor nu, of later. De klantadviseur van Terras aan de Maas denkt graag met u mee over wat voor u, in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is. Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning die bij u past.

Past Terras aan de Maas bij u?
U kunt zelfstandig wonen in Terras aan de Maas, in uw eigen huurappartement. Wilt u daarbij gebruikmaken van (thuis)zorg? Dan is hiervoor een indicatie van de gemeente nodig.
Ook als u te maken heeft met lichamelijke beperkingen of dementie, kunt u wonen in Terras aan de Maas. Hiervoor is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet Langdurige Zorg (WIZ), met zorgzwaartepakket 5 tot en met 8, of 10. U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling (CIZ). Heeft u vragen over indicaties of kosten? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Daarom: wonen in Terras aan de Maas

 • Privacy van uw eigen appartement.
 • Licht en ruim wonen, met uitzicht over de Maas.
 • Verzekerd van goede zorg, nu of straks.
 • Uw huisdier is ook welkom.

Kom gerust eens langs!
Wilt u zelf ervaren of u zich in Terras aan de Maas thuis voelt? Kom gerust eens langs, alleen of samen met uw familie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Hongerlandsedijk 1106, 3201 LZ Spijkenisse
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Afbeeldingen

loc_terrasaandemaas

 

Video's

Links

Deze locatie heeft nog geen links.