De Wetering

Informatie

 

Ja! Ik woon graag in de Wetering
Een veilige, gastvrije omgeving. Waar u alle ruimte heeft om prettig te leven. Dat is de Wetering,
een klein wooncomplex in de groene Beverwaard. Kunt u door lichamelijke klachten of dementie niet langer in uw eigen huis blijven wonen? Dan vindt u bij de Wetering een nieuw thuis.
Hier kunt u wonen en leven zoals u gewend bent. Zo zelfstandig mogelijk, met alle vrijheid.
En met alle zorg en hulp binnen handbereik.

Faciliteiten

  • Uw eigen appartement
  • Restaurant ‘de Zwoele Zalm’
  • Kapper

Services

  • Hulp van de huismeester bij kleine klusjes
  • Dagelijkse maaltijdservice (in uw appartement, of het restaurant)
  • Schoonmaak van uw appartement
  • Wasserette-service
  • Persoonlijk alarmsysteem in uw appartement

Uw eigen plek
De Wetering is een sfeervol gebouw met mooie appartementen, midden in de groene wijk Beverwaard. Het is klein,
overzichtelijk en gezellig. U heeft hier uw eigen appartement. Met uw eigen voordeur, uw eigen spullen – en als u wilt – uw eigen huisdier. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. Zij doen alles om uw leven zo fijn mogelijk te maken. Het is tenslotte uw thuis.

Comfortabel en gezellig
Een kopje koffie op het terras, of in de mooie tuin. Even uw haar laten doen bij de kapper. Samen met uw familie eten in restaurant ‘de Zwoele Zalm’.
Dat maakt het leven in de Wetering comfortabel én gezellig. En u hoeft zich geen moment te vervelen. In het ontmoetingscentrum zijn iedere dag activiteiten, van gezelschapsspelletjes tot zingen of samen eten. U kiest wat bij u past, en waaraan u mee wilt doen.

In een groene omgeving
Wilt u er even op uit? Vlak bij de Wetering ligt een prachtig park, waar u heerlijk kunt wandelen. Voor uw boodschappen kunt u terecht in het nabijgelegen winkelcentrum. En ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Zo bent u in een mum van tijd in winkelcentrum Keizerswaard, bij theater Islemunda of zelfs in het centrum van Rotterdam.
Als u er niet meer alleen op uit kunt, begeleiden wij u graag op uw uitstapje.

Met alle zorg die u nodig heeft
Natuurlijk kunt u bij de Wetering rekenen op alle medische zorg die u nodig heeft. Er is een team van deskundigen in huis. Met een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, tandarts, psycholoog, gedragsdeskundige en geestelijk verzorger. Een veilig en vertrouwd gevoel.

Zorg in overleg met u
U en uw familie weten zelf het beste welke zorg u nodig heeft. De klant-adviseur van de Wetering denkt graag met u mee over wat voor u, in úw persoonlijke situatie de beste oplossing is.
Wat kunt u nog zelf, of samen met de mensen die bij u horen? En hoe kan Humanitas uw leven prettiger maken? Zo krijgt u precies de zorg en ondersteuning die bij u past.

Past de Wetering bij u?
U kunt wonen in de Wetering als u te maken heeft met lichamelijke beperkingen, of dementie. Hiervoor is een zorgindicatie nodig op basis van de Wet langdurige zorg (Wlz), met zorgzwaartepakket 4 tot en met 8 en 10. U vraagt de indicatie aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Vaak betaalt u wel een eigen bijdrage. Heeft u vragen over de indicatie of de kosten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Kom gerust eens langs!
Wilt u zelf ervaren of u zich in de Wetering thuis voelt? Kom gerust eens langs, alleen of samen met uw familie. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Bel voor een afspraak met onze klantenservice, via 010 271 38 00 of mail naar klantenservice@stichtinghumanitas.nl.

Daarom, wonen bij de Wetering:
U woont kleinschalig, comfortabel en sfeervol; u heeft de privacy van uw eigen appartement; uw buurt is levendig en groen; u bent in een veilige omgeving, met alle zorg voorhanden.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Loevesteinsingel 55, 3077 HM Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

NameSizeHits
Activiteitenkalender week 46, 14-11-2016 - 20-11-201629.8 KiB446
Themamiddag 16-11-201668.2 KiB316

Afbeeldingen

loc_wetering

Video's

Deze locatie heeft nog geen video’s geplaatst.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.