Zilverlinde

Informatie

 

Het woongebouw Zilverlinde maakt deel uit van de drie woontorens vanHet bergse Park. Aan de voet van de gebouwen bevind zich een parkeerterrein met drie aparte vakken per gebouw, in totaal 131 buitenstalling- en 3 invalideplaatsen. Om maximaal te kunnen genieten van het vrije en groene uitzicht hebben alle appartementen een bijzonder groot glasoppervlak. U woont aan de rand van de stad maar waant zich door licht en ruimte één met de natuur om u heen.

De Zilverlinde is eigendom van Humanitas en omvat 36 woningen op negen verdiepingen met in totaal negen verschillende woningtypen. Op de begane grond zijn de centrale entree en de gemeenschappelijke fietsenberging met eveneens oplaadpunten voor de scootmobiel te vinden. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich wooneenheden als uitbreiding van het naastgelegen Humanitas-Akropolis. De woningen op de zesde tot en met negende verdieping zijn koopwoningen en de woningen op de derde tot en met de vijfde verdieping worden verhuurd. Het complex voldoet aan het label ‘levensloopbestendig’ van Humanitas. De bewoners kunnen door middel van de Humanitaspas van alle voorzieningen van Humanitas gebruik maken, waaronder het restaurant van Humanitas-Akropolis.

Het complex is gelegen in de wijk Honderd en Tien Morgen waar u terecht kunt voor alles wat met winkelen, recreatie, parken, ontspanning en water te maken heeft. De wijk maakt onderdeel uit van de Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek en ligt aan de noordzijde van de dorpskern van Hillegersberg. Hillegersberg is een van de meest welgestelde buurten van Nederland. Het winkelgebied met een ruim aanbod van chique zaken, restaurants en lunchrooms bevindt zich rond het gebied van de Bergse Dorpsstraat, de Streksingel, de Weissenbruchlaan en de Freericksplaats direct tegenover de Bergse Plassen.

Voor recreatie, sport en ontspanning kent de wijk diverse mogelijkheden waarbij groen en water centraal staan. Zo zijn er de Bergse Plassen, het Plaswijckpark en het Schiebroekse Park. In het Schiebroekse Park lopen zelfs Schotse Hooglanders rond. Het centrum van de stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer snel en eenvoudig te bereiken.

 

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlStichting Humanitas is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Adresgegevens

Bezoekadres: Jupiterstraat 2-74, 3054 WH Rotterdam
Administratieadres: Achillesstraat 290, 3054 RL Rotterdam
Telefoon: 010 – 27 13 800
E-mail: info@stichtinghumanitas.nl

Downloads

Er zijn nog geen bestanden toegevoegd aan deze locatiepagina.

Afbeeldingen

loc_zilverlinde

 

Video's

Er zijn nog geen video’s toegevoegd aan deze locatiepagina.

Links

Deze locatie heeft nog geen links.