Waarmee kan ik u helpen?

 

Fysiotherapie

Home Ja! Samen werken aan uw herstel.

Goed kunnen bewegen geeft vrijheid en zelfvertrouwen.

Om lekker buiten te lopen of te fietsen bijvoorbeeld. En om in huis gewone dingen te doen als opstaan of bukken. Bewegingen die vanzelfsprekend zijn. Behalve als het pijn doet of als het niet goed lukt. Fysiotherapie van Humanitas kan u helpen om goed en soepel te bewegen.

Nu én straks soepel bewegen
Heeft u last van uw rug of gewrichten bij het bewegen? Bijvoorbeeld door slijtage, ziekte of een ongeval? Onze fysiotherapeuten kijken samen met u hoe u pijn kunt verminderen. Welke oefeningen er nodig zijn om weer makkelijker te bewegen. U krijgt daarbij professioneel advies en persoonlijke begeleiding. Bovendien kunt u direct bij ons oefenen en trainen in de fitnessruimte.

Bent u minder goed ter been? Dan kunt u bij ons ook leren hoe u kunt voorkomen dat u valt, met de cursus ‘valpreventie’. Zodat u met meer zelfvertrouwen makkelijker kunt bewegen.

Wat uw situatie ook is
U kunt bij onze fysiotherapeuten terecht bij orthopedische klachten. Maar óók als u problemen heeft door Parkinson, een beroerte of dementie. Bij chronische pijn of lymfoedeem. Of als u moet revalideren. U krijgt altijd een passende therapie. En krijgt u bij ons ook andere behandelingen of therapieën? Dan zorgen we dat deze goed op elkaar én uw situatie zijn afgestemd.

Ook bij u thuis
U vindt de fysiotherapeuten van Humanitas bij 8 verschillende Humanitas wooncentra. Is het voor u lastig om hiernaar toe te komen? Dan kan de fysiotherapeut ook bij u thuis komen, of zelfs naar uw werk. Overleg dit wel eerst met uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapeuten van Humanitas vindt u bij:

Zonder verwijzing mogelijk
Begeleiding door een fysiotherapeut zit niet in het basispakket van uw zorgverzekering. Een aanvullende verzekering is dus nodig. U kunt uw huisarts, specialist ouderengeneeskunde of een andere medisch specialist om een verwijzing vragen. Of direct contact met ons opnemen, zonder verwijzing.

Snel geregeld
Wilt u een afspraak maken met een fysiotherapeut, of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, 010 271 38 00 of klantenservice@stichtinghumanitas.nl. Wij komen ook graag bij u langs, voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.