Waarmee kan ik u helpen?

 

Klantadviseur

Home Ja! Met een klantadviseur van Humanitas krijg ik goed advies.

Er zijn veel verschillende vormen van zorg, denk aan thuiszorg, zoals huishoudelijke ondersteuning, verpleging en verzorging, begeleiding en dagopvang of zorg met verblijf en behandeling in een verpleeghuis. En er zijn veel verschillende financieringswijzen. De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor elk van deze vormen van zorg en financiering gelden er verschillende werkwijzen. Uw weg vinden in deze wirwar van informatie kan lastig zijn. De klantadviseurs van Humanitas helpen u graag bij het kiezen van de juiste zorg en met het aanvragen van een indicatie. Makkelijk, duidelijk en snel.

Contact met de klantadviseur
U heeft een vraag voor uzelf, uw partner of ouder(s). U wilt alles goed geregeld hebben en niet voor verrassingen komen te staan. Wat zijn de beste mogelijkheden en opties? In dat geval kunt u contact opnemen met een klantadviseur van Humanitas. In een persoonlijk gesprek gaat de klantadviseur met u inventariseren welke mogelijkheden er voor u zijn. De klantadviseur stelt samen met u uw persoonlijke hulpvraag vast, inventariseert wat uw behoeften en wensen zijn en geeft aan wat hij of zij in dit geval voor u kan betekenen. Het uitgangspunt daarbij is dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

De klant adviseur kan u ook helpen met het aanvragen van een indicatie voor zorg.

Contact
Heeft u vragen of interesse? Neem contact op met onze klantenservice 010 271 38 00 of klantenservice@stichtinghumanitas.nl. Zij maken direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis met een van onze klantadviseurs.

Advies

  • bij vragen over het betalen van een eigen bijdrage
  • bij het aanvragen van huishoudelijke ondersteuning
  • met het geven van advies over het verzorgen van uw maaltijden
  • bij het aanvragen van persoonlijke verzorging
  • met advies en hulp over hoe u het beste uw dag kunt besteden
  • bij het aanvragen van een indicatie voor thuiszorg of voor zorg met verblijf en verpleging
  • over de diensten en services