Waarmee kan ik u helpen?

 

Verpleging en verzorging

Home Ja! Verzorging en verpleging thuis.

Thuis is waar u uw eigen spullen heeft en waar uw familie is. Het is er vertrouwd. Dan is het fijn om in uw eigen huis te kunnen blijven als u ziek bent of verzorging nodig hebt. Daarvoor biedt Humanitas verzorging en verpleging bij u thuis. Met een vast en vertrouwd team van medewerkers. Dan heeft u de zekerheid van professionele zorg én het comfort van thuis.

Zorg bij u thuis
Wilt u graag thuis verzorging of verpleging krijgen? Bijvoorbeeld omdat u ziek bent of herstellende na een ziekenhuisopname? Dan komt onze wijkverpleegkundige graag bij u langs. Om samen met u – en uw familie – te kijken wat uw wensen zijn en welke zorg u precies nodig heeft. U krijgt dan de zorg die bij u past, van een vast team van deskundige medewerkers. Een prettig idee.

Extra hulp is zo geregeld
Blijkt dat u behoefte heeft aan meer zorg of andere ondersteuning? Dan regelen we dat snel en goed voor u. Bij Humanitas hebben we een hecht netwerk van zorgverleners en specialisten. De wijkverpleegkundige kan u bijvoorbeeld doorverwijzen naar onze fysiotherapeut, diëtist of ergotherapeut. Ook kan de wijkverpleegkundige u adviseren over voorzieningen om veilig in uw huis te blijven wonen.

Verwijzing?
Verzorging en verpleging thuis zit in veel gevallen in het basispakket van uw zorgverzekering. Om te bepalen of dat in uw situatie ook zo is raden wij u aan met een wijkverpleegkundige te overleggen.

Snel geregeld
Heeft u vragen over verzorging en verpleging thuis, of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact op met onze klantenservice, 010 271 38 00 of klantenservice@stichtinghumanitas.nl. Wij komen ook graag bij u langs, voor een persoonlijk gesprek bij u thuis.

U kunt in veel gevallen gebruik maken van verzorging en verpleging thuis. We helpen u bijvoorbeeld bij:

  • Het geven van medicijnen
  • Pijnbestrijding
  • Wondverzorging
  • Aankleden en douchen