Onze missie is mensen te helpen om hun leven op hun eigen manier te blijven leven. Zo zelfstandig mogelijk. Daarbij vinden wij levensvreugde, geluk en zingeving het allerbelangrijkste.

Wij leggen bij alles wat wij doen de nadruk op de leuke dingen in het leven. Humanitas biedt een uitgebreid aanbod producten en diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Alles om gelukkig oud te worden.

Wij willen de levensvreugde, het geluk en zingeving van onze klanten helpen vergroten. Dit doet wij door het welzijn hoog op de agenda te hebben en te houden.

Ieder die rondom de cliënt staat, draagt bij aan het welzijn van de cliënt. Welzijn wordt hierbij binnen alle organisatieonderdelen als specialisme ingezet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat welzijn een preventieve uitwerking kan hebben en zelfs mogelijk duurdere zorg uit kan stellen. Belangrijk gegeven is dat uit wordt gegaan van de kernwaarden.

Onze kernwaarden

Eigen regie

Wij stimuleren eigen regie over uw eigen leven.

Zoveel mogelijk zelf

Wij stimuleren u om datgene wat u zelf kunt, ook daadwerkelijk zelf te doen of om u daarbij te laten helpen door mantelzorg.

Betrokkenheid van naasten

Een ruime kring van medewerkers, familieleden, verwanten, buren en vrienden die (naast elkaar en gelijkwaardig aan elkaar) betrokken zijn bij uw zorg- en dienstverlening.

Denken in mogelijkheden

Bij onze zorg- en dienstverlening ligt de nadruk op de leuke dingen in het leven. Onze medewerkers hebben in de basis een welwillende, positieve houding en proberen, binnen de mogelijkheden van de organisatie, zoveel mogelijk in te gaan op uw individuele wensen en voorkeuren.

Deel deze pagina

Deel deze pagina met iemand waarvoor u denkt dat dit interessant is.

Humanitas verwijslijn

Voor alle zorgprofessionals en verwijzers zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00-17.00 uur.

Heeft u vragen?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.