U wilt als professionele verwijzer het allerbeste voor uw patiënt. Stichting Humanitas bemiddelt voor u en uw patiënt de juiste zorg op de juiste plek. Niet alleen voor de eigen organisatie maar ook voor de stad Rotterdam. Humanitas biedt professionele verwijzers zoals huisartsen, praktijkondersteuners, transferverpleegkundigen, specialisten en anderen de volgende verwijsmogelijkheden:

Humanitas verwijslijn

Snel telefonisch contact voor een plek binnen Stichting Humanitas. U kunt 24 uur per dag bellen naar 010 – 27 13 777. We verzoeken u om buiten kantooruren alleen te bellen voor crisisopname.

Verwijshulp010

De hulplijn voor de stad Rotterdam. Verwijshulp010, gestart in 2020, is hét coördinatiepunt voor niet medische spoedvragen. U kunt 7 dagen per week van 08.00-23.00uur bellen naar 010 - 89 90 161.

Meer informatie over Verwijshulp010
  • Verwijshulp010 is in het leven geroepen voor patiënten in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d IJssel (of die verblijven op een SEH in die regio).
  • Verwijshulp010 adviseert en bemiddelt bij niet medische spoedvragen naar de VVT.
  • Verwijshulp010 valt bestuurlijk onder Conforte, de branchevereniging VVT in deze regio. Bestuurlijk is Verwijshulp010 ondergebracht in de portefeuille van een bestuurder van ConForte. Aan Conforte nemen deel: Argos, de Zellingen, Laurens, Aafje, Humanitas, Fundis, Sonneburgh, Lelie Zorggroep, Middin. Samen goed voor 10.000 extramurale klanten, 5.770 intramurale plaatsen verdeeld over 117 locaties en uitgevoerd door 10.250 medewerkers. Voor meer info zie: www.conforte.nl/over-conforte/
  • Namens alle Conforte leden wordt Verwijshulp010 uitgevoerd door werknemers van Aafje, Laurens en Humanitas in een geheel aparte ICT ‘White Label’ omgeving. De aansturing ligt bij de manager klantlogistiek van Aafje, Laurens en Humanitas.

Verwijshulp.nl

De verwijzer vindt op www.verwijshulp.nl het actuele aanbod van beschikbare bedden in de vestigingen van Stichting Humanitas in Rotterdam en omstreken.

TIP: als u zich registreert op Verwijshulp, kunt u instellen op welke dag(en) u van specifieke vestigingen en locaties een e-mailnotificatie wilt ontvangen.

Verwijzen per e-mail, contactformulier en verwijsbrief

U kunt uw aanvraag ook per e-mail sturen naar verwijslijn@stichtinghumanitas.nl. Onze bemiddelaar aan de VerwijsLijn helpt u met triage, advies over de zorgfinanciering, wet- en regelgeving en medische vraagstukken.

Deel deze pagina

Deel deze pagina met iemand waarvoor u denkt dat dit interessant is.

Humanitas verwijslijn

Voor alle zorgprofessionals en verwijzers zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00-17.00 uur.

Heeft u vragen?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.