Updates en berichten

Dik (79) is bang voor homohaters: ‘Zou nu niet met een man hand-in-hand over straat durven lopen’
Twaalf jaar geleden werd de Roze Salon opgericht, dé plek waar LHBTIQ+’ers op leeftijd met elkaar praten over hun seksuele geaardheid.
Verhalen van Humanitas #16: In Hoogvliet
Deze aflevering gaat Ellis in gesprek met Damaris Huisman, wijkverpleegkundige in Hoogvliet en Tamara van Wijck, verzorgende IG. Ook stapt Ellis in de auto om de wijk in te gaan.
Ger (95) haalt schouders op over verlies Feyenoord: ‘Twee oorlogen meegemaakt, dan kun je relativeren’
Hij zag de eerste heipaal van de Kuip de grond ingaan, Feyenoord de Europacup-1 winnen en zijn held Coen Moulijn dribbelen langs de lijn. De Europese finale tegen AS Roma bekeek Ger Bodegraven (95) met zijn vrouw vanuit het verpleeghuis.
Mooi gesprek met Jacqueline van den Hil
Maandag 16 mei 2022 hadden wij een mooi gesprek met Tweede Kamerlid Jacqueline van den Hil.
Verhalen van Humanitas #15: De Ondernemingsraad
In deze vlog gaat Joost op onze locatie aan de Pieter de Hoochweg in gesprek met de ondernemingsraad en stafadviseur medezeggenschap Annelies Brand.
Handen van Humanitas
Handen van Humanitas is een netwerk van bedrijven die met hun hart en handen de kwetsbare doelgroepen van Stichting Humanitas ondersteunen.
Verhalen van Humanitas #14: Skysource
In deze vlog gaat Ellis op locatie bij onze cloud service provider Skysource in gesprek met de nieuwe manager ICT Raoul Graham en met Dennis Lorwa, stafadviseur strategie en innovatie.
Welzijn op de Hoek gaat nieuwe welzijnsopdracht uitvoeren in Hoek van Holland
Afgelopen week heeft gemeente Rotterdam de definitieve gunning bekend gemaakt voor welzijnsopdracht “Heel de stad”. Per gebied heeft één welzijnsaanbieder de nieuwe opdracht gegund gekregen!
Open Dagen Albeda
Collega’s van de Humanitas Academie waren op twee locaties van Albeda Rotterdam aanwezig op de open dagen om bezoekers te informeren over de opleidingsmogelijkheden bij Humanitas.
Verhalen van Humanitas #13: eten, drinken en voedingsbeleving
In deze vlog gaat Joost Zielstra in gesprek met voedingsadviseur Jelle van Cortenberghe en diëtiste Herma Hakker over eten, drinken en voedingsbeleving.