Updates en berichten

Ambities Alliantie Tante Sjaar bekrachtigd in convenant
Samen sterk voor een leefbare en veerkrachtige stad waarin iedereen meedoet en kwetsbare Rotterdammers en gezinnen betere kansen krijgen!
Ik ben homo en moet je me niet, dan bekijk je het maar
Wat een mooi gesprek had Nicole van Namen van Handen van Humanitas, samen met Jochanan Speelman (85), op de radio over #OudRozeGewoonLiefdeVoorIedereen
Joost & Ellis - De Vloer Op - aflevering 1
In deze vlogreeks bezoeken Joost Zielstra en Ellis Kastelein, Raad van Bestuur van Stichting Humanitas Rotterdam verschillende afdelingen.
Stichting Humanitas Welzijn & Hulpverlening gaat verhuizen
De kantoorfuncties van Stichting Humanitas Welzijn & Hulpverlening gaan verhuizen.
Seksualiteit en Intimiteit, voor medewerkers en ouderen zelf is het vaak geen gemakkelijk onderwerp om over te praten
Barbara van Straaten en Sadhena Ganpat werken beiden als psycholoog op diverse verpleeghuislocaties van Stichting Humanitas. Onlangs hadden we een interview met hen over het onderwerp 'Seksualiteit en Intimiteit,'.
Sterk in je Werk week 2022
De zorg is in beweging, hoe veerkrachtig ben jij? Hoe bereid jij je voor op de toekomst?
Nedap – beveiligingsincident Carenzorgt.nl
Op maandagmorgen 17 oktober 2022 is Nedap op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in het systeem van Carenzorgt.nl, een digitale gezondheidsomgeving.
Werkbezoek staatssecretaris aan het ESSM
Op woensdag 7 september jl. heeft staatssecretaris Justitie en Veiligheid, Erik van der Burg, een werkbezoek gebracht aan het Expertise Centrum Seksualiteit Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van de Stichting Humanitas
JINC en Stichting Humanitas zijn samenwerkingspartners!
Stichting Humanitas is een samenwerkingsverband met JINC aangegaan. JINC strijdt voor een maatschappij waarin achtergrond niet je toekomst bepaalt.
Verhalen van Humanitas #18 - De finale.
Dit is de laatste vlog in de eerste serie 'Verhalen van Humanitas' waarin de bestuurders van Stichting Humanitas om beurten in gesprek gingen met collega's om zo de speciale verhalen van binnen de organisatie op te halen.
Hoe zit het in Rotterdam met jongens en mannen die geld verdienen met seks?
Collega’s Frank van Oorschot, Christoforos Boutsias en Anke van den Dries vanuit het Expertisecentrum Seksualiteit, Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) deden onderzoek naar sekswerkers in Rotterdam die zich identificeren als man.
Verhalen van Humanitas #17
Deze aflevering gaat Joost in gesprek met Ineke Meulenbeuk, coördinator Verwijslijn en Angelique Beharie, WMO klantadviseur.
Dik (79) is bang voor homohaters: ‘Zou nu niet met een man hand-in-hand over straat durven lopen’
Twaalf jaar geleden werd de Roze Salon opgericht, dé plek waar LHBTIQ+’ers op leeftijd met elkaar praten over hun seksuele geaardheid.
Verhalen van Humanitas #16: In Hoogvliet
Deze aflevering gaat Ellis in gesprek met Damaris Huisman, wijkverpleegkundige in Hoogvliet en Tamara van Wijck, verzorgende IG. Ook stapt Ellis in de auto om de wijk in te gaan.