Updates en berichten

#dekrachtvanhumanitas - Afl. 7: Joost en de kracht van casemanagement dementie
Maandelijks zijn Joost Zielstra en Ellis Kastelein, Raad van Bestuur van Stichting Humanitas op zoek naar de kracht van Stichting Humanitas.
45 jaar De Leeuwenhoek
De Leeuwenhoek bestaat 45 jaar in 2024.
Nieuwe leden Raad van Toezicht Stichting Humanitas
Stichting Humanitas Rotterdam-Rijnmond verwelkomt met ingang van 19 december 2023 Marjolein Madlener-Pfundt en Teresa Furtado Plácido als nieuwe leden van de Raad van Toezicht.
#dekrachtvanhumanitas - Afl. 6: Ellis en de kracht van ontmoeten & dagbesteding
Maandelijks zijn Joost Zielstra en Ellis Kastelein, Raad van Bestuur van Stichting Humanitas op zoek naar de kracht van Stichting Humanitas. Wie zijn de mensen die er werken, wie zijn de cliënten? En waar zit 'm precies die kracht in?
Rutger van Geenen benoemd als manager Facilitaire Zaken Stichting Humanitas
Onlangs is Rutger van Geenen gestart als manager Facilitaire Zaken.
Hiv financiële bijdragen verandert!
Hiv Financiële Bijdragen verandert vanaf 1 januari 2024.
De Kracht van Humanitas 5
Maandelijks zijn Joost Zielstra en Ellis Kastelein, Raad van Bestuur van Stichting Humanitas op zoek naar de kracht van Stichting Humanitas.
We bundelen onze krachten voor een toegankelijke ouderenzorg!
De VVT-organisaties Aafje, Stichting Humanitas, Laurens, Lelie zorggroep, de Zellingen en het Zorgkantoor Zilveren Kruis hebben een transitieagenda vastgesteld voor de komende jaren.
Leonie Pascual benoemd als manager Zorg en Welzijn op de locatie Hannie Dekhuijzen en de Wende van Stichting Humanitas.
Leonie: ‘Vanaf 1 mei ben ik benoemd als manager Zorg en Welzijn voor de gehele locatie Hannie Dekhuijzen, een mooie locatie op Zuid die met de juiste aandacht en sturing een fijne woon- en tijdelijk-verblijf locatie is.
Edwin Dommerholt benoemd als directeur a.i. Langer Thuis en Hulpverlening
Edwin: ‘Het is mijn opdracht om Zorg Thuis en Welzijn en Hulpverlening samen te laten gaan in één organisatieonderdeel, namelijk Langer Thuis en Hulpverlening.
Anneloes Vlasblom-Van der Vlies benoemd als Kwartiermaker (Langer Thuis & Hulpverlening)
In deze nieuwe rol gaat zij zich inzetten om sterke allianties en netwerken te bouwen met cliënten, hun familie, buurtbewoners, zorg-en welzijnorganisaties en Rotterdamse ondernemers.
Monique Berkhout benoemd als Projectleider
Monique Berkhout is onlangs benoemd als Projectleider bij Stichting Humanitas. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de projecten Bevoegd en Bekwaam en Het Potentieel Pakken.
Stichting Humanitas aangesloten bij SISA/Sluis
Sinds kort is Stichting Humanitas ook aangesloten bij SISA/Sluis. SISA/Sluis staat voor SIgnaleren en SAmenwerken.
Carla Piket benoemd als Teamleider Wijkverpleging
Carla Piket is onlangs benoemd als Teamleider Wijkverpleging (Langer Thuis en Hulpverlening). De bestaande krachten van de domeinen Zorg Thuis en Welzijn & Hulpverlening worden gebundeld in één directieportefeuille: Langer thuis en Hulpverlening.