Merel Boon-Van Maren benoemd als directeur BICK 

Per 1 april is Merel Boon-Van Maren benoemd als directeur Behandeling, Innovatie, Commercie en Kwaliteit (BICK). In deze nieuwe rol zal zij zich onder andere bezighouden met het ondersteunen van de groei en vernieuwing van de teams zorg en welzijn.

In deze huidige tijd zien we dat hulpvragers langer thuis blijven wonen, wat extra veel vraagt van de thuiszorg, de huishoudelijke zorg, welzijn & hulpverlening. Ook kampen we met een tekort aan talentvolle medewerkers in de arbeidsmarkt door een grote toestroom van ouderen en hulpvragers.

Merel: “Het is mijn missie om focus aan te brengen en te houden in activiteiten die onze strategische doelen ondersteunen. Denk hierbij aan wijkallianties, met elkaar breder dan alleen zorgorganisaties staan voor de kwetsbaarheden in de wijk. Samen met onze talenten, netwerkpartners, cliënten, hun naasten en het bedrijfsleven, gaan we de #dekrachtvanhumanitas benutten en lopen we met vertrouwen de toekomst tegemoet.” 

“Ik draag Stichting Humanitas al 14 jaar in mijn hart en zal dat altijd blijven doen. Het is belangrijk dat we blijven opkomen voor de kwetsbare Rotterdammers die niet in een hokje passen. Het is belangrijk om de tijd te nemen en een stevige basis neer te zetten. Dat kan alleen maar, als je met collega’s werkt die ook op de inhoud erg sterk zijn. Iedere professional met diens eigen talenten. Daar ben ik graag ondersteunend aan, of zet de juiste kaders wanneer dat nodig is, zodat zij weer in vrijheid vooruit kunnen.  

Ellis Kastelein en Joost Zielstra (Raad van Bestuur): “Merel’s aanwezigheid is niet te missen. De energie en levenslust die zij uitstraalt, haar schaterlach, zij gaat er iedere dag weer vol voor. Omdat ze altijd het beste wil en vooral ook doet, voor haar cliënten en de mensen om haar heen.”

Deel deze pagina

Deel deze pagina met iemand waarvoor u denkt dat dit interessant is.

Humanitas verwijslijn

Voor alle zorgprofessionals en verwijzers zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00-17.00 uur.

Heeft u vragen?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.