Stichting Humanitas helpt als u tijdelijk niet alleen kunt wonen

Kampt u met problemen waardoor u (tijdelijk) niet goed en veilig alleen thuis kunt wonen? Dan is begeleid zelfstandig wonen van Stichting Humanitas misschien iets voor u.

Onze woonlocaties zijn bedoeld voor oudere Rotterdammers die kampen met psychische problemen en/of een verslaving. Wij helpen u om zoveel mogelijk weer de regie op uw eigen leven te pakken. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen u daarbij.

Opvang voor slachtoffers van mensenhandel

Humanitas coördineert ook de zorg rondom slachtoffers van mensenhandel in de hele regio Rotterdam. We zorgen voor opvang, een inkomen, en juridische en medische hulp.

Bent u slachtoffer geworden van mensenhandel? Of wilt u een vermoeden van mensenhandel of jeugdprostitutie melden of bespreken? Lees hier dan meer over mensenhandel of neem direct contact met ons op.

Opvang voor gezinnen die op straat komen te staan

Ook heeft Humanitas een opvanglocatie voor gezinnen met jongere kinderen die (tijdelijk) geen dak meer boven het hoofd hebben. Bent u bijvoorbeeld een gevaarlijke thuissituatie ontvlucht? In de tijdelijke opvang kunnen u en uw kinderen weer tot rust komen. Samen met andere instanties helpen we u vervolgens om snel weer op eigen benen te staan.


Aanmelden

U kunt zich niet rechtstreeks aanmelden voor een plek in een van onze opvang- of woonlocaties. Aanmelden gaat altijd via uw behandelaar of de gemeente.

Neem voor meer informatie contact op met ons belteam. Zij kunnen u helpen en verder verwijzen.
Direct gevaar? Bel dan altijd 112.

Deel deze pagina

Deel deze pagina met iemand waarvoor u denkt dat dit interessant is.

Humanitas verwijslijn

Voor alle zorgprofessionals en verwijzers zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00-17.00 uur.

Heeft u vragen?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.