Updates en berichten

Toekomstbestendig samenwerken aan een aangenaam huis
De langdurige zorg in Nederland ondergaat een transitie. De zorgvraag neemt toe in complexiteit en in omvang. Tijdens een sessie van CSU vorige week werd in gesprek gegaan over hoe het nog aanwezige arbeidskapitaal anders in te zetten.
Succesvolle gezamenlijke aanpak preventieouderenzorg in Rotterdamse wijken
Het afgelopen jaar heeft er in 6 wijken binnen de gemeente Rotterdam een pilot plaatsgevonden op het gebied van preventieve ouderenzorg.
Ambities Alliantie Tante Sjaar bekrachtigd in convenant
Samen sterk voor een leefbare en veerkrachtige stad waarin iedereen meedoet en kwetsbare Rotterdammers en gezinnen betere kansen krijgen!
Ik ben homo en moet je me niet, dan bekijk je het maar
Wat een mooi gesprek had Nicole van Namen van Handen van Humanitas, samen met Jochanan Speelman (85), op de radio over #OudRozeGewoonLiefdeVoorIedereen
Joost & Ellis - De Vloer Op - aflevering 1
In deze vlogreeks bezoeken Joost Zielstra en Ellis Kastelein, Raad van Bestuur van Stichting Humanitas Rotterdam verschillende afdelingen.
Stichting Humanitas Welzijn & Hulpverlening gaat verhuizen
De kantoorfuncties van Stichting Humanitas Welzijn & Hulpverlening gaan verhuizen.
Seksualiteit en Intimiteit, voor medewerkers en ouderen zelf is het vaak geen gemakkelijk onderwerp om over te praten
Barbara van Straaten en Sadhena Ganpat werken beiden als psycholoog op diverse verpleeghuislocaties van Stichting Humanitas. Onlangs hadden we een interview met hen over het onderwerp 'Seksualiteit en Intimiteit,'.
Sterk in je Werk week 2022
De zorg is in beweging, hoe veerkrachtig ben jij? Hoe bereid jij je voor op de toekomst?
Nedap – beveiligingsincident Carenzorgt.nl
Op maandagmorgen 17 oktober 2022 is Nedap op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in het systeem van Carenzorgt.nl, een digitale gezondheidsomgeving.
Werkbezoek staatssecretaris aan het ESSM
Op woensdag 7 september jl. heeft staatssecretaris Justitie en Veiligheid, Erik van der Burg, een werkbezoek gebracht aan het Expertise Centrum Seksualiteit Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van de Stichting Humanitas
JINC en Stichting Humanitas zijn samenwerkingspartners!
Stichting Humanitas is een samenwerkingsverband met JINC aangegaan. JINC strijdt voor een maatschappij waarin achtergrond niet je toekomst bepaalt.
Verhalen van Humanitas #18 - De finale.
Dit is de laatste vlog in de eerste serie 'Verhalen van Humanitas' waarin de bestuurders van Stichting Humanitas om beurten in gesprek gingen met collega's om zo de speciale verhalen van binnen de organisatie op te halen.