Updates en berichten

Werkbezoek staatssecretaris aan het ESSM
Op woensdag 7 september jl. heeft staatssecretaris Justitie en Veiligheid, Erik van der Burg, een werkbezoek gebracht aan het Expertise Centrum Seksualiteit Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) van de Stichting Humanitas
JINC en Stichting Humanitas zijn samenwerkingspartners!
Stichting Humanitas is een samenwerkingsverband met JINC aangegaan. JINC strijdt voor een maatschappij waarin achtergrond niet je toekomst bepaalt.
Verhalen van Humanitas #18 - De finale.
Dit is de laatste vlog in de eerste serie 'Verhalen van Humanitas' waarin de bestuurders van Stichting Humanitas om beurten in gesprek gingen met collega's om zo de speciale verhalen van binnen de organisatie op te halen.
Hoe zit het in Rotterdam met jongens en mannen die geld verdienen met seks?
Collega’s Frank van Oorschot, Christoforos Boutsias en Anke van den Dries vanuit het Expertisecentrum Seksualiteit, Sekswerk en Mensenhandel (ESSM) deden onderzoek naar sekswerkers in Rotterdam die zich identificeren als man.
Verhalen van Humanitas #17
Deze aflevering gaat Joost in gesprek met Ineke Meulenbeuk, coördinator Verwijslijn en Angelique Beharie, WMO klantadviseur.
Dik (79) is bang voor homohaters: ‘Zou nu niet met een man hand-in-hand over straat durven lopen’
Twaalf jaar geleden werd de Roze Salon opgericht, dé plek waar LHBTIQ+’ers op leeftijd met elkaar praten over hun seksuele geaardheid.
Verhalen van Humanitas #16: In Hoogvliet
Deze aflevering gaat Ellis in gesprek met Damaris Huisman, wijkverpleegkundige in Hoogvliet en Tamara van Wijck, verzorgende IG. Ook stapt Ellis in de auto om de wijk in te gaan.
Ger (95) haalt schouders op over verlies Feyenoord: ‘Twee oorlogen meegemaakt, dan kun je relativeren’
Hij zag de eerste heipaal van de Kuip de grond ingaan, Feyenoord de Europacup-1 winnen en zijn held Coen Moulijn dribbelen langs de lijn. De Europese finale tegen AS Roma bekeek Ger Bodegraven (95) met zijn vrouw vanuit het verpleeghuis.
Mooi gesprek met Jacqueline van den Hil
Maandag 16 mei 2022 hadden wij een mooi gesprek met Tweede Kamerlid Jacqueline van den Hil.
Verhalen van Humanitas #15: De Ondernemingsraad
In deze vlog gaat Joost op onze locatie aan de Pieter de Hoochweg in gesprek met de ondernemingsraad en stafadviseur medezeggenschap Annelies Brand.
Handen van Humanitas
Handen van Humanitas is een netwerk van bedrijven die met hun hart en handen de kwetsbare doelgroepen van Stichting Humanitas ondersteunen.
Verhalen van Humanitas #14: Skysource
In deze vlog gaat Ellis op locatie bij onze cloud service provider Skysource in gesprek met de nieuwe manager ICT Raoul Graham en met Dennis Lorwa, stafadviseur strategie en innovatie.