Thuis is waar u uw eigen spullen heeft en waar uw familie is. Het is er vertrouwd. Dan is het fijn om in uw eigen huis te kunnen blijven als u ziek bent of verzorging nodig hebt.

Daarvoor bieden wij verzorging en verpleging bij u thuis. Met een vast en vertrouwd team van medewerkers. Dan heeft u de zekerheid van professionele zorg én het comfort van thuis.

Voor de verpleging of verzorging thuiskomt onze wijkverpleegkundige bij u langs. Samen met u – en uw familie – bespreekt de wijkverpleegkundige wat uw wensen zijn en welke zorg u precies nodig heeft. U krijgt dan de zorg die bij u past, van een vast team van deskundige medewerkers. Zij helpen u bijvoorbeeld bij het innemen van medicijnen, pijnbestrijding, wondverzorging, aankleden en douchen. Een prettig idee.

Extra hulp is zo geregeld

Blijkt dat u behoefte heeft aan meer zorg of andere ondersteuning? Dan regelen we dat snel en goed voor u. Bij Stichting Humanitas werken we samen met zorgverleners en specialisten. De wijkverpleegkundige kan u bijvoorbeeld doorverwijzen naar onze fysiotherapeut, diëtist of ergotherapeut. Ook kan de wijkverpleegkundige u adviseren over voorzieningen om veilig in uw huis te blijven wonen.

Wat zijn de kosten?

Verzorging en verpleging thuis zit in veel gevallen in het basispakket van uw zorgverzekering. Om te bepalen of dat in uw situatie ook zo is raden wij u aan contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Wilt u weten met welke zorgverzekeraars wij een overeenkomst hebben gesloten, of nog in onderhandeling zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deel deze pagina

Deel deze pagina met iemand waarvoor u denkt dat dit interessant is.

Humanitas verwijslijn

Voor alle zorgprofessionals en verwijzers zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00-17.00 uur.

Heeft u vragen?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.